söndag 18 januari 2009

"Från GFK Ultras hörs det ingenting ..."

Att jag haft en beef med Kropps så kallade klack är ingen nyhet för de som följt denna blogg.
En uppfriskande historia som tagit upp ett och annat till ytan.
Till exempel har jag fått reda på att vissa har oerhört svårt att ta av skygglapparna vad än som händer.

Men skit i det nu.
Vad som däremot är anmärkningsvärt är att den otroligt höga svansföringen som vissa delar av Kropps "supportrar"visade upp efter damernas hemmamatch mot Önnered blivit noll och intet.
Det kanske är förmätet att snubbla in på en riktig ordmästares område men det ligger ändå nära till hands att använda Shakespeares ord, "Mycket väsen för ingenting", då "klacken" den sista tiden lyst med sin frånvaro. Både från damernas såväl som herrarnas matcher.

Speciellt pinsamt blir det för dessa hårda pojkar, för det är ju alltid pojkar som bullrar, då de innan nyår gick ut på sin blogg med följande käcka stridsrop:
Det är NU vi ska visa Bohusläningen, Önnered och folk som herr Janson vad vi går för. Vad vi står för!
Visserligen kan jag inte gå ed på att Kropps-"klacken" helt har uteblivit från de inledande matcherna 2009. Men de har i alla fall varit mer tystlåtna än en hop ja-sägare under nazi-Tysklands mörka tidsperiod.

Vad det beror på låter jag vara osagt utan konstaterar bara att "stödet" kanske inte har varit så genuint eller vuxet som denna skara försökt göra gällande.
Kanske stavas anledning jullov, en hektisk skoperiod på Stadium, eller att deras tidigare så väl framhållna jobb/familjer tagit så pass mycket plats den senaste tiden att utrymme helt enkelt inte funnits för handboll.
Vad vet jag?
På handbollmatchar har i alla fall GFK Ultras inte observerats ...

Men kanske blir det mer folk i klacken under kommande veckas matcher i Agnebergshallen då herrarna möter Country på måndag och damerna ställs mot Skövde på torsdag 22 januari. Speciellt eftersom vårterminen 2009 då på allvar startat och att alla intresserade borde vara hemma för att kunna stötta sin favoriter.

2 kommentarer:

  1. du kan inte låta oss vara va? ge fan i oss å sköt dig själv.

    mvh rasmus

    SvaraRadera
  2. Ja herregud.
    Det var inte igår man skrev detta inlägg.

    Men okej. Jag struntar väl i GFK Ultras då. I alla fall så länge de håller sig i skinnet.

    SvaraRadera